مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- لوبیا چیتی 500 گرم
- بلغور گندم 100 گرم
- گوجه فرنگی 3 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- سیر 1 عدد
- گل پر یک قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دارچین، زعفران، زیره سیاه و هل نصف قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
- لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم با همان آب، به همراه بلغور گندم می پزیم، گوجه فرنگی ها را با یک لیوان آب و یک حبه سیر در مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و به همراه پیاز خلال تازه شده، نمک، فلفل و ادویه جات به و لوبیای پخته شده، اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به آرامی پخته، جا بیفتد، در انتها، روغن را به آن می افزاییم، افزودن گل پر به این غذا، آن را خوش عطر کرده و از نفخ معده جلوگیری می کند، در این خوراک، می توان به جای بلغور گندم از یک عدد سیب زمینی بزرگ پخته و کوبیده استفاده نمود.