مواد لازم:
- لوبیا چشم بلبلی: 3/2 پیمانه (۸۰ گرم)
- پیاز : ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- ساقه کرفس خرد شده: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- سیر، پیاز، نمک و زردچوبه را داخل ظرفی جداگانه در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- هویچ و کرفس نگین شده را بیفزایید.
- درب طرف را ببندید و با شعله کم اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه تفت بخورد.
- سیب زمینی نگین شده، کدو و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
- بعد از ۵ دقیقه: تخم کشنیز و لوبیا را به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کاملاً جا بیفتد.
- در پایان دارچین و زیره را افزوده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.