مواد لازم:
- لوبيا قرمز: 3/2 پیمانه (۸۰ گرم)
- پیاز متوسط : ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- آب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- به: ۲۵۰ گرم
- آلو بخارا: ۳ عدد
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و بلافاصله نمک و ادویه جات را بیفزایید. به نگین شده را به پیاز اضافه کنید و درب ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.
- رب گوجه، آلو و لوبیا نیم پز را با مقداری آب جوش، به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم، بخته و کاملاً جا بیفتد.
- در پایان زیره را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.