مواد لازم:
- لوبیا سفید: 3/2 پیمانه
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سفید که از قبل خیس کرده اید را بپزید.
- سیب زمینی نگین شده را در آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) بپزید.
- قارچ و پیاز رنده شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- گوجه نگین شده، سیر، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، لوبیا سفید و سیب زمینی پخته را با مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید خوراک به مدت ۲۰ دقیقه کاملاً جا بیفتد.