مواد لازم:
- لوبیا سفید: یک پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- جعفری تازه: 3/2 پیمانه
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز ساییده: 3/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سفید که از قبل خیس کرده اید را بپزید تا آب آن کشیده شود.
- سیب زمینی نگین شده را در روغن ذرت و آب (به نسبت ۲ به ۱) بپزید.
- گوجه، نمک، ادویه جات را با لوبیا و سیب زمینی مخلوط نموده همراه با مقداری آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
- در پایان جعفری ریز خرد شده، روغن زیتون و آب نارنج را افزوده و شعله را خاموش کنید.