کاربر

خوراک لوبیا سفید

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سفید: ۳ پیمانه
  2. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  3. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سفید را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه می پزیم تا کم آب شود. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و همراه ادویه به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز افزوده و مدتی می پزیم. وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد لوبیا سفید را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. مفید برای لینت مزاج و کم خونی (همراه با رب انار)

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.