کاربر

خوراک لوبیا سبز (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، روغن زیتون، گلپر

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۴ پیمانه
  2. نخود فرنگی: 2/1 یک پیمانه
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گوجه فرنگی را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی و لوبیا سبز را ۱ سانتی خرد می کنیم. لوبیا سبز را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از مدتی لوبیا سبز و گوجه فرنگی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه افزوده و مدتی تفت می دهیم. در انتها نخود فرنگی را با کمی آب گرم به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. مفید برای دیابت
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.