مواد لازم:
- لوبیا چیتی: ۱ پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- گلپر: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لوبیا را از شب قبل خیس کنید و به مدت یک ساعت بپزید.
- سیب زمینی را جداگانه با آب و روغن به نسبت (۲ به ۱) داخل ظرف دربسته بپزید.
- قارج نگین شده را در مقداری روغن کنجد با حرارت ملایم تفت دهید.
- گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- مواد پخته شده، جعفری، زعفران و فلفل دلمه ای را همراه با مقداری آب جوش، به لوبیا اضافه کرده و اجازه دهید خوراک کاملاً جا بیفتد.
- هنگام سرو غذاء روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.