کاربر

خوراک لوبیای سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لوبیای سویا 3/2 پیمانه (۸۰ گرم)
  2. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
  3. قارج: ۱۵۰ گرم
  4. فلفل دلمه ای رنگی: نصف پیمانه
  5. پیاز کوچک: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  7. آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا سویا که از شب قبل خیس کرده اید را با نمک و زردچوبه بپزید.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • قارج را با فلفل و پودر سیر افزوده و خوب با پیاز تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
  • لوبیا و فلفل دلمه ای را با مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً بپزد.
  • سیب زمینی که از قبل در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل طرف در بسته پخته اید را همراه با آب نارنج و زیره بیفزایید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.