مواد لازم:
- قارچ: ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای رنگی: ۱ پیمانه (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
- ارده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- پیاز را در ظرفی جداگانه با روغن تفت دهید.
- گوجه رنده شده را افزوده و اجازه دهید تا آب آن به صورت کامل تبخیر گردد.
- قارچ و سایر مواد را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید با حرارت کم بپزد.
- هنگام سرو غذا، ارده را روی آن ریخته و میل نمایید.