کاربر

خوراک قارچ و ذرت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۱۵۰ گرم
  2. ذرت تازه: 3/2 پیمانه
  3. جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
  4. هویج: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق مرباخوری
  7. شیر سویا: یک پیمانه
  8. روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
  • پیاز و هویج نگین شده را همراه با نمک و ادویه جات در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • قارچ خرد شده را افزوده و بعد از چند دقیقه هم زدن، آرد گندم جوانه زده، جو و شیر سویا را با ۲ لیوان آب جوش به مدت یک ساعت بیزید.
  • ذرت پخته و روغن زیتون را افروده و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.