کاربر

خوراک قارچ و جعفری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ: ۱۲ عدد
  2. جعفری و گشنیز خرد شده: ۲ پیمانه
  3. کدو خورشتی: ۳ عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. لیموترش تازه: در صورت تمایل
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی و کدوها و سیب زمینی را نیز به خلال های ۱ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن کدوها و قارچ را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. در پایان، جعفری و گشنیز را به همراه مقداری آب گرم به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز، موقع صرف غذا می توانیم از آب لیموترش تازه نیز استفاده کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.