مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- قارچ 300 گرم
- سیب زمینی 500 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- گل کلم 300 گرم
- کدو خورشتی کوچک 1 عدد
- بامیه ریز 100 گرم
- آب 2 تا 3 لیوان
- روغن 5 قاشق غذاخوری
- سیر درشت 2 حبه
- گوجه فرنگی 500 گرم
- نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا قارچ ها را خرد، پیاز را خلال و سیب زمینی ها را به صورت نگینی و گل گلم را به اندازه گردو خرد کنید، دم بامیه ها را بگیرید، کدوهای خورشتی را در صورت سالم بودن با پوست و به صورت حلقه ای خرد کرده، سیر را رنده نموده، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و آن ها را خرد کنید، حال تمام مواد فوق را به همراه آب در یک مایه تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، نمک و ادویه جات را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی پخته و جا بیفتد. در انتها، روغن را به آن اضافه کرده، پس از ده دقیقه از روی حرارت بردارید.