کاربر

خوراک قارچ طعم دار

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۵۰۰ گرم
  2. تمرهندی: ۲ قاشق غذاخوری
  3. پوره گوجه فرنگی: یک پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  7. گشنیر تازه: یک پیمانه سر پر (۵۰ گرم)
  8. سیر کوچک: ۱ حبه
  9. گندم جوانه زده بو داده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  14. تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
  15. زیره سیر: 3/1 قاشق چایخوری
  16. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • پیاز را داخل ظرفی جداگانه در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سبزی و سیر خرد شده را افزوده و به مدت چند دقیقه هم بزنید تا رنگش تغییر کند.
  • گوجه پوره شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • تمرهندی را در آب ولرم حل کنید و شیره آن را از صافی عبور داده و با مقداری آب بعد از چند دقیقه؛ گوجه ریز شده، قارچ های پخته شده و آرد را افزوده و به آهستگی جوش به مواد اضافه کنید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
  • نکته: نمک باید به اندازه ای باشد که ترشی خورش مشخص شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.