کاربر

خوراک قارچ سوی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سویا: ۳ پیمانه
  2. قارچ: ۱۲ عدد
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قارچ را ۲ سانتی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. گوجه ها را نیز پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سویا را با کمی آب، نمک، ادویه و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. ابتدا سویا و پس از آن فلفل دلمه ای، قارچ، زنجبیل و فلفل را افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را به مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که این غذا نباید آبدار باشد.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.