مواد لازم:
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- لوبیا سبز: یک پیمانه (۸۰ گرم)
- ماش جوانه زده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- گوجه، فلفل دلمه ای، کدو، سیر و لوبیا سبز را ریز خرد کرده و همراه با ادویه جات به مواد بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، ماش جوانه زده و نمک را با مقداری آب جوش به مواد افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم، كاملاً پخته شود.