کاربر
دوشنبه 19 خرداد 1404

خوراک قارچ با سس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۱۵۰ گرم
  2. نخود: 3/2 پیمانه
  3. کدو حلوایی: ۲۵۰ گرم
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای رنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  7. ریحان تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  8. جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • فلفل دلمه ای، قارچ و کدو حلوایی بدون اینکه بسوزد، کباب کرده (پوست آنها را بگیرید) خرد نمایید (قارچ ها را کمی درشت تر خرد کنید).
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • نخود که از شب قبل خیسانده و پخته اید را با مقداری آب جوش و سایر مواد آماده کرده و با شعله کم اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.
  • نکات: برای کباب کردن فلفل دلمه ای؛ فلفل را به چهار قسمت پرش دهید، دانه های آن را همراه با ساقه و سفیدی داخل آن جدا کرده و سپس قسمت پوسته فلفل را روی حرارت نگه دارید تا کمی پف کرده و تیره شود، بعد از اینکه خنک شد، پوسته های سیاه آن را گرفته و خرد کنید. برای کباب کردن کدو حلوایی آن را با ضخامت نیم سانتی متر ورق ورق کنید. این خوراک را با سس گوجه 3 میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.