مواد لازم:
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- نخود: 3/2 پیمانه
- کدو حلوایی: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای رنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- ریحان تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- فلفل دلمه ای، قارچ و کدو حلوایی بدون اینکه بسوزد، کباب کرده (پوست آنها را بگیرید) خرد نمایید (قارچ ها را کمی درشت تر خرد کنید).
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- نخود که از شب قبل خیسانده و پخته اید را با مقداری آب جوش و سایر مواد آماده کرده و با شعله کم اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.
- نکات: برای کباب کردن فلفل دلمه ای؛ فلفل را به چهار قسمت پرش دهید، دانه های آن را همراه با ساقه و سفیدی داخل آن جدا کرده و سپس قسمت پوسته فلفل را روی حرارت نگه دارید تا کمی پف کرده و تیره شود، بعد از اینکه خنک شد، پوسته های سیاه آن را گرفته و خرد کنید. برای کباب کردن کدو حلوایی آن را با ضخامت نیم سانتی متر ورق ورق کنید. این خوراک را با سس گوجه 3 میل نمایید.