کاربر

خوراک قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ: ۱۰ عدد
  2. کدو خورشتی: ۲ عدد متوسط
  3. کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
  4. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  5. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قارچ و کدو را در اندازه های ۲ سانتی، سیب زمینی و گوجه را به صورت نگینی و کرفس را ۱ سانتی خرد می کنیم.کرفس را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن کدو و کرفس را به همراه ادویه اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر قارچ، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زنجبیل را افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.