مواد لازم:
- عدس: ۲ پیمانه
- اسفناج: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- اسفناج ساطوری شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، عدس نیم پز را با ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید تا خوراک روی شعله کم بخته شده و آبش کشیده شود.