مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- پیاز و هویج نگین شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- عدس خیس خورده را با مقداری آب جوش به مواد بیفزایید و به مدت یک ساعت بپزید.
- سبب زمینی نگینی را نمک زده و در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته، بپزید.
- بعد از نیم ساعت، سیب زمینی و آب زعفران را به خوراک اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
- کشمش را در روغن زیتون، خوب تفت دهید و به مواد اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
- نکته: در صورتی که از مویز استفاده می کنید چند ساعت قبل آن را خیس نمایید.