کاربر

خوراک عدسی با کشمش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  6. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  7. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • پیاز و هویج نگین شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • عدس خیس خورده را با مقداری آب جوش به مواد بیفزایید و به مدت یک ساعت بپزید.
  • سبب زمینی نگینی را نمک زده و در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته، بپزید.
  • بعد از نیم ساعت، سیب زمینی و آب زعفران را به خوراک اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
  • کشمش را در روغن زیتون، خوب تفت دهید و به مواد اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
  • نکته: در صورتی که از مویز استفاده می کنید چند ساعت قبل آن را خیس نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.