کاربر

خوراک عدسی با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. قارچ: ۱۵۰ گرم
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. مرزه خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
  6. ترخون خشک: نصف قاشق چایخوری
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • عدس را نیم پز کنید.
  • قارچ خرد شده را همراه با آب نارنج و فلفل، داخل ظرف دربسته، روی شعله ملایم قرار داده و صبر کنید تا آبش کاملاً بخارشده و مزه دار گردد.
  • پیاز خلال شده و سیب زمینی نگینی را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک، ادویه جات، ترخون و مرزه را بیفزایید.
  • عدس و قارچ را همراه با مقداری آب جوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.