مواد لازم:
- عدس: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
- بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- فلفل دلمه ای: 3/1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان نگین شده را به مدت ۲۰ دقیقه، در آب نمک قرار دهید.
- سیر، پیاز و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کدو حلوایی درشت رنده شده، بادمجان و کدو خورشتی نگین شده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید (داخل ظرف دربسته).
- فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- عدس نیم پز شده را با مقداری آب جوش به خوراک بیفزایید.
- اجازه دهید خوراک با شعله ملایم، کاملاً پخته شده و جا بیفتد.