کاربر
شنبه 17 خرداد 1404

خوراک عدسی با صیفی جات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: نصف پیمانه
  2. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  3. کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
  4. بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  5. کدو خورشتی: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. فلفل دلمه ای: 3/1 قاشق غذاخوری
  8. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۰۰ گرم)
  9. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. دارچین: 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان نگین شده را به مدت ۲۰ دقیقه، در آب نمک قرار دهید.
  • سیر، پیاز و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • کدو حلوایی درشت رنده شده، بادمجان و کدو خورشتی نگین شده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید (داخل ظرف دربسته).
  • فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • عدس نیم پز شده را با مقداری آب جوش به خوراک بیفزایید.
  • اجازه دهید خوراک با شعله ملایم، کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.