مواد لازم:
- عدس: یک و نیم پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- دم کرده زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- عدس را جداگانه با روغن زیتون بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- سیر، پیاز و ادویه جات را در روغن ذرت تفت دهید.
- سیب زمینی نگین شده را اضافه کنید. بعد از ده دقیقه عدس پخته و نمک را با ۱ لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
- در پایان، زعفران دم کرده و آب نارنج را اضافه کرده و پس از چند دقیقه، شعله و خاموش کنید.