کاربر

خوراک عدسی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک و نیم پیمانه
  2. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. سیر: ۱ حبه کوچک
  5. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  6. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  7. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  8. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  9. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  10. دم کرده زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • عدس را جداگانه با روغن زیتون بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
  • سیر، پیاز و ادویه جات را در روغن ذرت تفت دهید.
  • سیب زمینی نگین شده را اضافه کنید. بعد از ده دقیقه عدس پخته و نمک را با ۱ لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
  • در پایان، زعفران دم کرده و آب نارنج را اضافه کرده و پس از چند دقیقه، شعله و خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.