مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):
- سیراب و شیردان پاک شده گوسفند 1 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- لیموترش تازه 1 تا 2 عدد
طرز تهیه:
- سیراب و شیردان را خوب شسته، خرد کرده، با یک عدد پیاز خلال شده و چند لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بپزد، سپس آن را در یک ظرف کشیده، مقداری نمک و آب لیموترش تازه به آن اضافه نموده، میل کنید.
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.