مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- سیب زمینی متوسط 500 گرم
- مغز گردو 100 گرم
- پنیر لیقوان 50 الی 75 گرم
- نعاع یا پونه 2 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
- هل و دارچین از هر کدام نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده، پوست آنها را کنده، به صورت درشت رنده می کنی، سپس روغن زیتون را به همراه مغز گردوی چرخ شده به آن می افزاییم. به جای نمک از پنیر استفاده می نماییم. برای اینکار پنیر را رنده کرده روی گردو می ریزیم، در انتها، پونه یا نعناع را به همراه هل و دارچین روی غذا می ریزیم، این غذا بسیار سریع آماده می شود و هرچه سردتر شود، خوش مزه تر است.
نحوه بخارپز کردن:
- در صورت نبودن ظرف مخصوص بخارپز کردن سبزیجات، یک آبکش کوچک فلزی را به صورت وارونه در ته قابلمه قرار می دهیم، به گونه ای که ته آبکش به ظرف بالا باشد، سپس دو لیوان آب را در قابلمه ریخته، سبزیجات را روی آبکش می چینیم تا با بخار بپزد.