کاربر

خوراک سویا و عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سویا: نصف پیمانه
  2. عدس: 3/2 پیمانه
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • عدس را بپزید تا آب آن کشیده شود.
  • سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن، آبکشی کنید.
  • پیاز و سویا را در روغن تفت دهید.
  • زنجبیل را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • گوجه رنده شده، سیب زمینی، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و صبر کنید تا آبش کشیده شود. سیر رنده شده و عدس پخته را با مقداری آب جوش، به مواد بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم غذا جا بیفتد.
  • نکته: در صورت دسترسی به زنجبیل تازه، ۱ قاشق مرباخوری بریزید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.