مواد لازم:
- سویا: نصف پیمانه
- عدس: 3/2 پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس را بپزید تا آب آن کشیده شود.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن، آبکشی کنید.
- پیاز و سویا را در روغن تفت دهید.
- زنجبیل را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- گوجه رنده شده، سیب زمینی، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و صبر کنید تا آبش کشیده شود. سیر رنده شده و عدس پخته را با مقداری آب جوش، به مواد بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم غذا جا بیفتد.
- نکته: در صورت دسترسی به زنجبیل تازه، ۱ قاشق مرباخوری بریزید.