مواد لازم:
- نخود: نصف پیمانه
- سويا: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- کلم برگ ریز شده: یک و نیم پیمانه (۱۲۰ گرم)
- چغندر رنده شده: نصف پیمانه
- شلغم نگین شده: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- شلغم و چغندر نگین شده و کلم خردشده را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز کنید.
- سیب زمینی نگین شده را در آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته، بپزید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن و آبکشی کردن، در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.
- بعد از چند دقیقه، گوجه رنده شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- همه مواد را با مقداری آب جوش، مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم، جا بیفتد.
- در پایان آویشن را افزوده و بعد از چند شعله را خاموش کنید.
- نکته: در صورتی که از بوی آویشن لذت نمی برید آن را در ابتدا به مواد اضافه نمایید.