مواد لازم:
- سویا یک پیمانه
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای سبز: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی: نصف پیمانه
- نخود سبز: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز و هویچ نگین شده را در روغن تفت دهید.
- سویا را ۱۰ دقیقه خیس کنید و بعد از آبکشی، به آن اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید تا بوی ادویه جات بلند شود.
- نخود فرنگی، گوجه رنده شده، سبزیجات و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.