کاربر

خوراک سمبوسه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
  2. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  3. جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را افزوده و کمی حرارت می دهیم. پس از آن جعفری را به همراه ادویه اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. در نهایت سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و برای چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملاً یکدست شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.