طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
- جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
- پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را افزوده و کمی حرارت می دهیم. پس از آن جعفری را به همراه ادویه اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. در نهایت سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و برای چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملاً یکدست شود.
خواص:
- تقویت عمومی بدن
- مقوی امور جنسی
- مفید برای کبد
- ضد چربی و کلسترول خون
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.