کاربر

خوراک ذرت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرمی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، کاکوتی، مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ذرت: ۲ پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  3. هویج: ۲ عدد متوسط
  4. جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ساقه کرفس و هویج را نگینی خرد کرده و بخارپز می کنیم. گوجه ها را نگینی خرد می کنیم مقداری آب گرم به همراه نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به کل مواد (ذرت، ساقه کرفس و هویج بخارپز شده، جعفری و گوجه خرد شده) افزوده و اجازه می دهیم، که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در حین پخت مقداری روغن کنجد به غذا اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. مفید برای کبد و تصفیه خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.