مواد لازم:
- دال عدس: 3/2 پیمانه
- سیب زمینی: 1 عدد (۱۲۰ گرم)
- هويج ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲۰ عدد (۱۵۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- تمرهندی: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه؛ نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی نگین شده را با روغن و آب (به نسبت ۲ به 1) داخل ظرف دربسته، بپزید.
- سیر و پیاز خرد شده را در ظرفی جداگانه همراه با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه؛ دال عدس شسته شده، رب گوجه و ادویه جات را با سیر و پیاز تفت دهید.
- هویج و گوجه خرد شده را با مقداری آب جوش بیفزایید.
- بعد از یک ساعت، سیب زمینی، تمرهندی و نمک را افزوده و اجازه دهید خوراک، به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
- نکته: برای استفاده از تمر هندی، باید آن را در نصف پیمانه آب جوش حل کرده و از صافی عبور داد.