کاربر

خوراک جغوربغور

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. روده گوسفند 250 گرم
  2. جگر سفید نصف 1 عدد
  3. جگر سیاه یک چهارم 1 عدد
  4. پیاز درشت 1 عدد
  5. نای گوسفند 1 عدد
  6. گوجه فرنگی 700 گرم
  7. سیب زمینی متوسط 4 عدد
  8. هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و زعفران مجموعاً 2 قاشق مرباخوری
  9. روغن 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  10. مغز لیموعمانی 4 قاشق غذاخوری
  11. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • احشاء گوسفند را به صورت نگینی درشت خرد کرده، خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس در یک ظرف مناسب ریخته، همراه با چند لیوان آب فوری اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و ادویه جات را به غذا بیفزایید و صبر کنید تا به آرامی بپزد، بعد از نیم پز شدن مواد درون ظرف، روغن و مغز لیموعمانی را به آن اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی ها را نیز شسته، از عرض برش داده فوری غذای در حال پخت بچینید و صبر نمایید تا بپزد و جا بیفتد. 5 دقیقه مانده به آماده شدن غذا، نمک را به آن بیفزایید، بعد از آماده شدن غذا، آن را در یک ظرف مناسب کشیده همراه با سبزیجات میل کنید، خوراک جغوربغور غذایی خوش مزه و خوش عطر و از غذاهای سنتی ایران به خصوص تهران قدیم است.

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.