کاربر

خوراک تاس گیاه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۲ عدد متوسط
  2. کدو: ۲ عدد متوسط
  3. هویج 2 عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  5. فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط
  6. گوجه فرنگی: ۸ عدد متوسط
  7. آلو بخارا: ۱۲ عدد
  8. لوبیا چیتی: 2/1 پیمانه
  9. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  10. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  11. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز، هویج، سیب زمینی، بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه می کنیم. ۴ عدد از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می کنیم. ۴ عدد دیگر را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و با مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویه مدتی می پزیم. سپس همه مواد آماده شده را به همراه آلو بخارا لایه به لایه در ظرف مورد نظر می ریزیم. سس گوجه پخته شده را به همراه کمی روغن کنجد به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. مقوی عمومی بدن
  4. تقویت بینایی
  5. مفید برای کبد

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.