کاربر

خوراک بیفتک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گوشت راسته گوسفند 1 کیلوگرم
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
  4. روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
  5. زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
  6. روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  7. سیر رنده شده 1 حبه
  8. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را از چرخ مخصوص بیفتک عبور داده یا با بیفتک کوب، بکوبید. بعد آن را خوب شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس در یک ظرف چینی یا لعابی گذاشته، سیر رنده شده، خلال پیاز و سایر مواد را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. حال چند قاشق روغن را در ظرف ریخته، گوشت را در آن قرار دهید و درب ظرف را گذاشته، روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد، سپس آن را بر گردانید تا طرف دیگر گوشت نیز بپزد و آماده شود. این غذا را می توانید با سس کچاپ میل کنید.

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.