کاربر

خوراک بورانی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کدو خورشتی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
  2. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  3. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  4. فلفل دلمه ای رنگی: نصف ۱ عدد (۴۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. زنجبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری
  8. آویشن سابیده: 3/1 قاشق چایخوری
  9. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  10. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  11. نمک به میزان لازم
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • همه مواد را به صورت نگینی و یک دست خرد کنید.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سیب زمینی، فلفل دلمه ای، کدو، سیر، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و درب ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه ببندید تا خوب تفت بخورد.
  • گوجه رنده شده و آب نارنج را افزوده و صبر کنید تا آب مواد کشیده شود.
  • مقداری آب جوش، افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.