مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- فلفل دلمه ای رنگی: نصف ۱ عدد (۴۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- زنجبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن سابیده: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- همه مواد را به صورت نگینی و یک دست خرد کنید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سیب زمینی، فلفل دلمه ای، کدو، سیر، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و درب ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه ببندید تا خوب تفت بخورد.
- گوجه رنده شده و آب نارنج را افزوده و صبر کنید تا آب مواد کشیده شود.
- مقداری آب جوش، افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.