کاربر

خوراک بروکلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم بروکلی گل گل شده: ۶ پیمانه
  2. هویج ۲ عدد متوسط
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کلم بروکلی و هویج را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده سپس هویج را ۲ سانتی خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر کلم بروکلی را به مواد قبلی افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم، تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. مقوی عمومی
  4. ضد سرطان
  5. مفید برای پوست
  6. مفید برای دستگاه گوارش و کبد
  7. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.