مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سویا را ۱۰ دقیقه خیسانده و بعد از آبکشی با پیاز و ادویه جات در روغن کنجد تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و بامیه های سر و ته جدا را افزوده و تفت دهید.
- لپه خیس خورده و گوجه های پوره شده را بریزید تا آب گوجه ها به خورد مواد برود.
- مقداری آب جوش بیفزایید و با شعله متوسط اجازه دهید تا خوراک پخته شود.
- در پایان پخت، روغن زیتون و زعفران دمکرده را افزوده و شعله را خاموش کنید.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.