کاربر

خوراک بامیه با سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  3. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
  4. لپه: نصف پیمانه
  5. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  6. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  8. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سویا را ۱۰ دقیقه خیسانده و بعد از آبکشی با پیاز و ادویه جات در روغن کنجد تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و بامیه های سر و ته جدا را افزوده و تفت دهید.
  • لپه خیس خورده و گوجه های پوره شده را بریزید تا آب گوجه ها به خورد مواد برود.
  • مقداری آب جوش بیفزایید و با شعله متوسط اجازه دهید تا خوراک پخته شود.
  • در پایان پخت، روغن زیتون و زعفران دمکرده را افزوده و شعله را خاموش کنید.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.