مواد لازم:
- باقلا: 3/2 پیمانه (۶۰ گرم)
- عدس: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- پیازها را خلال کرده و در روغن تفت دهید.
- هویج نگین شده را همراه با ادویه جات اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید
- عدس که از قبل خیسانده اید را به مواد اضافه کرده و ۲ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید هویج و عدس به خوبی پخته شود.
- بعد از نیم ساعت، کدو خورشتی و سیب زمینی نگین شده را اضافه کنید.
- باقلا، گوجه رنده شده، نمک و در صورت غلیظ بودن مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید خوراک کاملاً پخته شود.
- در آخر نعناع خشک را در یک قاشق روغن، همراه با کمی زردچوبه تفت دهید و به خوراک اضافه کنید.