کاربر

خوراک باقلا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. باقلا: 3/2 پیمانه (۶۰ گرم)
  2. عدس: ۳ قاشق غذاخوری
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. کدو خورشتی: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • پیازها را خلال کرده و در روغن تفت دهید.
  • هویج نگین شده را همراه با ادویه جات اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید
  • عدس که از قبل خیسانده اید را به مواد اضافه کرده و ۲ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید هویج و عدس به خوبی پخته شود.
  • بعد از نیم ساعت، کدو خورشتی و سیب زمینی نگین شده را اضافه کنید.
  • باقلا، گوجه رنده شده، نمک و در صورت غلیظ بودن مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید خوراک کاملاً پخته شود.
  • در آخر نعناع خشک را در یک قاشق روغن، همراه با کمی زردچوبه تفت دهید و به خوراک اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.