مواد لازم:
- بادمجان: نیم کیلو
- عدس: 3/2 پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: یک حبه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعاع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- عدس را بیزید تا آبش تبخیر گردد.
- بادمجان را داخل فر با روی آتش کباب کنید و بعد از سرد شدن گوشت آن را جدا کنید.
- پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید
- سیر و گوچه رنده شده را با عدس و بادمجان پخته شده و نمک و ادویه جات اضافه کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود
- حال مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد
- چند دقیقه قبل از برداشتن، نعناع خشک را در مقداری روغن داغ کرده و به خوراک بیفزایید.