کاربر

خوراک بادمجان و عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: نیم کیلو
  2. عدس: 3/2 پیمانه
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. سیر: یک حبه
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  6. نمک: به میزان لازم
  7. روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
  8. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. نعاع خشک: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • عدس را بیزید تا آبش تبخیر گردد.
  • بادمجان را داخل فر با روی آتش کباب کنید و بعد از سرد شدن گوشت آن را جدا کنید.
  • پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید
  • سیر و گوچه رنده شده را با عدس و بادمجان پخته شده و نمک و ادویه جات اضافه کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود
  • حال مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد
  • چند دقیقه قبل از برداشتن، نعناع خشک را در مقداری روغن داغ کرده و به خوراک بیفزایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.