مواد لازم:
- جوانه گندم نصف لیوان
- گوجه فرنگی رسیده متوسط 3 عدد
- سیر تازه خام 1 حبه متوسط
- روغن زیتون بکر 4 قاشق غذاخوری
- نمک دریا به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا، جوانه گندم را چرخ کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به جوانه بیافزایید.
- سپس، سیر خام را رنده ریز کنید و با نمک به بقیه مواد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
- اکنون، املت را در ظرف چیی زیبایی بریزید و روی آن روغن زیتون اضافه نمایید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری و سپس نوش جان کنید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.