مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):
- گندم با پوست 250 گرم
- دارچین به مقدار لازم
- روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- گندم را که از شب قبل خیس کرده ایم روی حرارت قرار می دهیم تا به مرور بجوشد و بپزد، به طوری که بعد از پختن، آب آن کشیده شود پس از خنک شدن آن را به همراه 2 تا 3 لیوان آب در مخلوط کن کاملاً مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت درآید، مخلوط آماده شده را در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت می گذاریم و مرتب آن را هم می زنیم تا جا افتاده، قوام یابد، آنگاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده، کمی دارچین، روغن و عسل به آن می افزاییم این حلیم به خاطر وجود گندم با پوست، غذای کاملی است.