کاربر

حلیم گندم و بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم با پوست: 3/2 پیمانه
  2. بادمجان: ۲۵۰ گرم
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  4. نخود: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  8. روغن ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  9. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سر پر
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. دارچین: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید و خوب بکوبید.
  • بادمجان را درون فر یا روی آتش کباب کرده و گوشت آن را بیرون آورید.
  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • سیر، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش بریزید صبر کنید تا کاملاً پخته گردد.
  • در پایان نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با دارچین به مواد افزوده و همه را با هم روی شعله ملایم بکوبید تا یکدست گردد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.