مواد لازم:
- گندم با پوست: 3/2 پیمانه
- بادمجان: ۲۵۰ گرم
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- نخود: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سر پر
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید و خوب بکوبید.
- بادمجان را درون فر یا روی آتش کباب کرده و گوشت آن را بیرون آورید.
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- سیر، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش بریزید صبر کنید تا کاملاً پخته گردد.
- در پایان نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با دارچین به مواد افزوده و همه را با هم روی شعله ملایم بکوبید تا یکدست گردد.