مواد لازم:
- گندم با پوست: ۱ پیمانه
- نخود: تصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- مغز گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال بادام: ۲ قاشق غذاخوری
- کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را با نمک و ادویه جات بپزید و بکوبید.
- پیاز خلال شده را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت دهید.
- مغزیجات خرد شده و کشمش که از قبل خیس کرده اید را افزوده و کمی تفت دهید.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و میل نمایید.
- نکته این غذا باید علیظ باشد.