مواد لازم:
- گندم با پوست: یک پیمانه
- شیر سویا 11: 1 پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- بادام آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا بشکند.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- برنج خیس خورده را با نمک، ادویه جات و مقداری آب جوش به پیاز اضافه نمایید.
- بعد از یک ساعت؛ گندم و شیر سویا را افزوده و اجازه دهید تا غذا پخته و کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، دارچین و بادام آسیاب شده را افزوده و آنقدر روی شعله بکوبید تا غلیظ گردد.