مواد لازم:
- گندم با پوست: 3/2 پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گشنیز خرد شده: یک پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا بشکند.
- عدس را نیز بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید و آبکشی نموده اید را با پیاز مخلوط کنید.
- گشنیز، سیر، نمک و ادویه جات را بیفزایید
- گندم و عدس را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- غذا که خوب جا افتاد دارچین را افزوده و روی حرارت بکوبید تا آبش کشیده شود.