کاربر
پنج شنبه 22 خرداد 1404

حلیم عدسی با سویا (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. سویا ریز: نصف پیمانه
  3. بادمجان: ۳۵۰ گرم
  4. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  5. نمک: به میزان لازم
  6. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  7. زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
  8. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  9. سیر کوچک: ۱ حبه
  10. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  14. کشک گیاهی ۱۰: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید.
  • سیر، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بادمجان کباب شده را از پوست جدا کرده همراه با عدس پخته، به مواد اضافه کنید و خوب بکوبید.
  • کشک گیاهی را افزوده و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم نیم ساعت بماند.
  • در آخر، نعناع خشک را با کمی زردچوبه و مقداری روغن به مدت ۱۰ ثانیه تفت داده (تا بوی خوش نعناع با تفت دادن زیاد از بین نرود) و به مواد اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.