مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- سویا ریز: نصف پیمانه
- بادمجان: ۳۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- کشک گیاهی ۱۰: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید.
- سیر، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بادمجان کباب شده را از پوست جدا کرده همراه با عدس پخته، به مواد اضافه کنید و خوب بکوبید.
- کشک گیاهی را افزوده و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم نیم ساعت بماند.
- در آخر، نعناع خشک را با کمی زردچوبه و مقداری روغن به مدت ۱۰ ثانیه تفت داده (تا بوی خوش نعناع با تفت دادن زیاد از بین نرود) و به مواد اضافه کنید.