کاربر

حلیم دال عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دال عدس: ۱ پیمانه
  2. آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
  3. فلفل قرمز شیرین: ۲ عدد
  4. روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  5. نمک: به میزان لازم
  6. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. برنج نیم دانه: نصف پیمانه
  8. جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • دال عدس و برنج خیس خورده را بپزید.
  • پیاز را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت داده سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
  • آرد گندم جوانه زده را افزوده و بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن، مقداری آب جوش بریزید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
  • در پایان روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و روی حرارت بکوبید تا یکدست و غلیظ گردد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.