مواد لازم:
- جو پوست کنده: یک پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جو که از شب خیس کرده اید را با نمک، ادویه جات و مقداری آب بپزید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده و آبکشی نموده اید را ۱۰ دقیقه داخل پیاز تفت دهید.
- جو را به مواد افزوده و بکوبید.
- برنج خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید و به مواد اضافه کنید.
- دارچین را افزوده و روی شعله آنقدر بکوبید تا حلیم علیظ گردد.
- نکته: در صورت تمایل می توان این حلیم را با توت خشک سابیده میل نمود.