طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، گلپر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- باقالا زرد: ۴ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجیبل: به میزان لازم
- کلپر و آویشن: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
طرز تهیه:
- باقالا را همراه آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. در حین پخت غذا، زعفران آب شده را اضافه می کنیم. در آخر نیز باقالا را می گوییم. موقع صرف غذا در صورت نیاز و تمایل از گل پر یا پودر آویشن استفاده می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های بلغمی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.