کاربر

حلیم بادمجان (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: سرکه، شیره، شربت سکنجبین عسلی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۸ عدد متوسط
  2. برنج نیم کوب: ۱ پیمانه
  3. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  4. کشک محلی: ۳ پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج و بلغور را از قبل خیس کرده، سپس همراه کمی آب و کمی: نمک و زردچوبه می پزیم تا کاملاً بدون آب شوند. اجازه می دهیم تا مواد سرد شود، سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا کمی نرم شود. بادمجان را پوست کنده و به برش های ۳ الی ۴ سانتی خرد می کنیم و مدتی در آب نمک ریخته، سپس آن را آبکش می کنیم. بادمجان ها را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم، سپس آن را با کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل و مقداری پیاز که با روغن و ادویه تفت داده ایم، می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. سپس بادمجان های آماده شده را می کوبیم، برنج، بلغور، کشک و زعفران آب شده را نیز به آن اضافه کرده و مجدداً كمى می کوبیم و مدت کمی حرارت می دهیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی مزاج ها
  2. تقویت عمومی بدن
  3. امور جنسی
  4. مفید برای کم خونی

نکته:          

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.